Spennende lesetips

Når det kommer til lesetips så finnes det utrolig mange bøker vi kunne anbefalt deg, men vi vil gjerne anbefale deg måter å lese på istedenfor å anbefale spesifikke lesetips.

Hvordan leser du?

Det er mange forskjellige typer lesere der ute, men hvis hvis du leser litt kan noen bøker rett og slett bli for mye for en. Derfor anbefaler vi deg å lese litt hver dag og ikke bare når du har anledningen til å lese en hel bok.

Mange barn skulle gjerne ha lest enda bedre, så derfor er det bare at ting som denne finnes.

Er du kanskje en person som elsker å lese masse og har flere leseprosjekter på en gang? Da anbefaler vi deg å registrere det du leser på noen lesesider som for eksempel bokelskere eller goodreads. Dette gjør at du kan holde styr på de ulike bøkene og når du egentlig bør være ferdig med dem.

Hvordan bestemmer jeg meg for neste bok jeg skal lese?

Dette er nok et av de vanskeligste spørsmålene, fordi det er et problem alle som leser møter på. Noen lager en leseliste som de følger slavisk, andre tar det mer som det kommer. Vi anbefaler deg å prøve å lese flere bøker hjemmefra enn fra biblioteket, helt til du har lest majoriteten av dine bøker hjemmefra.

Det kan også være en god ide å melde seg inn i en lesesirkel. Dette utfordrer deg til å lese bøker du ikke en gang hadde tenkt på før.

Lydbok

I perioder du er travel kan vi anbefale deg å prøve deg på noen lydbøker. Disse kan du enten finne på Storytel, Fabel, Audible, Scribd eller på ditt lokale bibliotek. Det gir deg en helt ny dimensjon på lesingen din. Dette anbefales nesten uansett.

Håper du kan bruke noen av disse lesetipsene!